Reglement Quiz

Hieronder het reglement van onze quiz. Door deel te nemen, gaat u akkoord met dit reglement.

Quiz Reglement: de Locloods

Inschrijving en betaling

 1. Reglement en inschrijvingsformulier zijn beschikbaar op www.de-locloods.beDe inschrijving is pas geldig na betaling van €5 via overschrijving (rekeningnummer krijgt u via mail) en bevestiging inschrijving via mail van de Locloods naar u toe.
 2. Om een geldige inschrijving te verkrijgen moet het inschrijvingsformulier (ook beschikbaar op de website) correct en volledig ingevuld worden.
 3. Annulering van de deelname met terugbetaling kan nog indien we via mail verwittigd worden voor 25/02/2021. Na deze datum betalen we niets terug. Niet verwittigd en niet aanwezig: spijtig, maar toch bedankt voor de sponsoring.
 4. We voorzien 10 spots (deelnameplaatsen): First come first served. (Eerst is, is eerst). Maar niet getreurd; we maken een wachtlijst aan. Merken we dat de vraag het aanbod heel zwaar overstijgt, dan gaan we voor een uitbreiding bij Kahoot!. Vermits deze uitbreiding betalende is, moeten we dus wel zeker zijn van een deelnemersveld van minimaal 15 man om deze kost te rechtvaardigen.
 5. De quiz zal enkel doorgaan als we minimaal 8 deelnemers hebben. Indien u al betaald heeft en we het minimum aantal deelnemers niet hebben bereikt voor 25/02/2021, dan storten wij uiteraard alles terug.

Quizreglement

 1. De online meeting voorafgaand aan de quiz met extra informatie start om 20u00 stipt. We geven iedereen de kans om in te loggen en eens te testen of alles werkt. Rond 20u15 moet iedereen aanwezig zijn. Te laat = te laat. Na een korte uitleg en een testje, gaan we van start. Rond 20u30 is er een pauze voorzien van 5 minuten.
  Het einde van de quiz voorzien wij rond 21u. Indien het uitloopt, geen enkel probleem... we moeten niet weg uit onze virtuele zaal. Indien vroeger gedaan, dan kan er nog nagepraat worden.
 2. Het gebruik van gsm, pda, laptop (combinatie zal nodig zijn), is verplicht! Zonder smartphone of tablet kan je niet deelnemen. Ook een werkend internet is noodzakelijk.
 3. Samenwerken en opzoeken mag maar kost tijd en zal bij deze quiz dus eerder een nadeel dan een voordeel zijn!
 4. Tijdens de quiz, vragen we om de microfoon op "mute" te zetten. We geven eerst een waarschuwing... indien we merken dat er geen rekening wordt gehouden met onze vraag, gaan we zelf over tot op "mute" zetten. Na 3 waarschuwingen volgt diskwalificatie, zonder discutie.
 5. Ook via de chat wordt er niet gepraat tijdens de quiz.
 6. Er wordt niet gediscussieerd tijdens de quiz over vragen of de inhoud ervan. Wij stellen deze op. Wij hebben altijd gelijk!
 7. Bij onenigheid over de vragen of de inhoud... zie punt 2.5 (Wij hebben altijd gelijk!).
 8. Wij hebben respect voor elkaar en voor de organisatoren en alle andere betrokken partijen. Merken wij dat op deze regel toch een inbreuk wordt gemaakt, dan volgt er na 1 waarschuwing, zonder pardon bij de 2de inbreuk een uitsluiting.
 9. U kan de quiz verlaten op eender welk moment, maar de vragen lopen door. Er worden korte pauzes voorzien, probeer in deze pauzes te doen wat u wenst te doen.
 10. Over de correctheid van uw antwoord wordt echter niet gediscussieerd, vermits de jury altijd gelijk heeft. (Zie punt 6 😊 ).
 11. De ploeg met de meeste punten is de winnaar. Dit wordt echter door Kahoot! bepaald aan de hand van de correctheid van de vragen, de snelheid van antwoorden en de opéénvolgende correcte vragen (Streak).
 12. Indien het internet wegvalt bij één van de spelers of u een andere technisch probleem heeft, dan mag u dit melden via sms (nummer volgt ook na inschrijving). Indien we merken dat dit bij iedereen is, dan leggen we quiz stop tot er een oplossing is. Is het maar bij enkele personen (we zullen de lat op 30% leggen... dus bij 10 personen maar 3 personen met een probleem), dan spelen we gewoon door. Wij zijn niet verantwoordelijk voor technische problemen.
 13. Indien deze problemen zich voordoen vanuit de organisatie, dan leggen we de quiz stil en dan wordt er gekeken waar het probleem zich voordoet. Eventueel zorgen wij voor een doorstart de dag zelf nog of een eventuele nieuwe quiz vanaf 0 op een andere datum. Ook hier: wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke technische problemen van welke aard dan ook. We voorzien echter wel back-up van de systemen.

Winnaars en prijzen

 1. De top-3 krijgt prijzen aangeboden door onze sponsor treinplezier.nl
 2. De winnaar krijgt een waardebon ter waarde van €50, de runner-up (2de plaats) krijgt een waardebon ter waarde van €25 en de troostprijs (voor plaats 3) is €12,5.
 3. De afhandeling van de prijzen gebeurd rechtstreeks via de sponsor treinplezier.nl

Door deel te nemen aan de quiz, verklaart iedere ploeg zich akkoord met dit reglement.

Wij wensen iedereen te bedanken voor het vertrouwen in onze organisatie en wensen jullie verder heel veel plezier met de quiz!

www.de-locloods.be

delocloods@gmail.com