Onze eerste Opendeurdag/Mini-Expo is helaas achter de rug...

 

 

Een zonnig weekend, enkele zeer mooie baantjes, een fris drankje, een broodje of een lekker stukje taart: dit zou een sammenvatting kunnen zijn van vorig weekend. Helaas kunnen wij niet beschrijven hoe leuk het echt wel was in enkele korte zinnen, laat staan in enkele woorden.

 

Voor wie niet aanwezig kon zijn of voor zij die graag nog eens willen terugkijken op wat moois er allemaal te zien was, hierbij alvast 2 heel filmpjes:

 

 

 

 

Bij deze wensen we alle bezoekers en exposanten nogmaals heel hard te bedanken voor hun steun aan onze club en voor hun aanwezigheid. Er werden leuke gesprekken gevoerd, er werd informatie uitgewisseld, er werd aan netwerking gedaan, er werd goed gelachen... kortom alle ingridiënten van wat wij verwachten van een opendeurdag of een mini-expo waren aanwezig. Daarom vanwege het bestuur en de leden van MSC De Locloods VZW, bedankt!

 

 

We hopen jullie alvast terug te mogen ontvangen op onze 3de Modelspoorbeurs te Mechelen en dit op zondag 26 november 2023. Inschrijven voor een stand is nog steeds mogelijk. Gelieve hiervoor op volgende link te klikken.