Catalogus nieuwigheden 2021 van B-Models

01-02-2021

Met deze catalogus hebben we bewust even gewacht. De laatste weken was er heel veel commotie rond de winkel van Van Biervliet, die gelinkt is aan het merk B-Models. Zoals zovelen onder jullie weten, bestaat de fysieke winkel in Ingelumunster niet meer en zal alles verkocht worden via de webshop. Vermits de Belgische modelspoormarkt al niet zo heel dik meer bezaaid is (al mogen we niet klagen), denken wij dat het belangrijker is om de beslissing van Kristof zijn team te begrijpen en zeker te steunen. Daarom vroegen wij hem vrijblijvend om een reactie.


Als virtuele club, begrijpen wij de beslissing van Kristof en zijn team 100% en wensen hen heel veel succes met hun nieuwe initiatieven. We hopen dat er nog heel veel leuke modellen mogen ontwikkeld en aangeboden worden.


"Beste,

Klopt, er is veel commotie omtrent onze beslissing ... maar wij moeten ook vooruit kijken. 

Vriendelijke en gezonde groeten,

Kristof Van Biervliet"

Beste klanten,

na bijna 25 jaar is het tijd voor Van Biervliet versie 2.0 :

Vanaf nu gaan we meer inspelen op de digitale weg en zullen we al onze artikelen online aanbieden in onze webshop Digitalshop.be en naar u opsturen.

U kan ook uw bestellingen, reservaties en aankopen via de webshop elke donderdag van 14u tot 17u komen ophalen in onze depot in Ingelmunster. Er zullen elke maand ook extra ophaaldata zijn en deze kan u vinden in de linker blok.

Ter plaatse shoppen is NIET meer mogelijk U vindt ons aanbod van treinen en toebehoren op onze webshop www.Digitalshop.be

Niet beschikbare producten in de webshop en/of nieuwigheden kan u via e-mail bestellen : info@vanbiervliet.com

hierbij nog wat extra info over Van Biervliet versie 2.0 :

'Van Biervliet' blijft bestaan !

Onze fysieke winkel sluit, maar we schakelen over naar een "digitale winkel".
Hier zullen alle artikelen die we in onze winkel in stock hebben opkomen en kan u dus alles bekijken. (elke dag plaatsen we nu artikelen erbij)

U kan nog altijd bestellingen plaatsen, alsook nieuwigheden reserveren via e-mail : info@vanbiervliet.com

Deze kan u op onze afhaalmomenten komen ophalen vaste dag is donderdag van 14u tot 17u + extra dagen (zie website)Of u kan alles laten opsturen

Ook alle uitleg kan u op die dagen komen vragen van de bij ons aangekochte producten, evenals het afgeven / ophalen van reparaties / ombouw / garanties / insider bons / etc..

Kleine onderdeeltjes kunnen nog ter plaatse aangekocht worden zoals fiches, draad, lampjes, wieltjes, decoders

Wij zullen op regelmatige basis nu nieuwsbrieven versturen met de info, nieuws, acties en extra ophaaldata. Indien u deze info mails wenst te ontvangen, gelieve u dan in te schrijven via deze link : Van Biervliet 2.0 nieuwsbrief

(Ook al bent u ingeschreven voor de huidige nieuwsbrief.)