Inschrijvingen beurs 12 december 2021

26-06-2021

De laatste weken was het vrij rustig op onze website. Door verscheidene omstandigheden (bouw eigen baantje, drukte op het werk, voetbal op tv, het terug meer sociaal mogen omgaan met familie en vrienden door de versoepelingen), zijn het heel drukke tijden geweest. Toch hebben we achter de schermen ook verscheidene zaken in orde gebracht. Zo ook de voorbereiding voor onze eerste ruilbeurs op zondag 12 december 2021.


Laatste inspectie zaal en afspraken wat betreft de inschrijvingen

Vandaag spraken we de eerste maal, sinds het ontstaan van de club december 2020, "live" af met enkele leden om de zaal waar het evenement zal doorgaan nog eens grondig te bekijken en nog enkele details te bespreken. Tussen pot en pint werden nog enkele belangrijke zaken afgesproken en het gevolg is dat we vanaf vandaag de inschrijvingslijst vrijgeven en dit via onze website.

Goede afspraken maken goede vrienden

We hoeven jullie uiteraard niet te vertellen dat er voor zulke evenementen, hoe groot of hoe klein deze ook mogen zijn, er steeds zeer goede afspraken moeten gemaakt worden. We gaan deze ook meedelen als bijlage aan het inschrijvingsdocument (online). Om er zeker van te zijn dat er geen problemen ontstaan, gaan we ze toch nog even kort opsommen.

  • Omwille van de nog steeds geldende Corona-regels en geen zicht op het verdere verloop van de omstandigheden naar de toekomst toe, behoudt VMSC De Locloods zich het recht om de beurs tot 1 week voor het effectieve evenement, niet te laten doorgaan. We gaan er voor zorgen dat iedereen die betrokken is, zeker tijdig verwittigd wordt en dat alle betalingen die al zouden gemaakt zijn door de standhouders, zo snel mogelijk worden terugbetaald. Begrijp echter wel dat we er van uitgaan dat alles normaal kan verlopen, maar dat we dit niet zelf in de hand hebben.
  • De inschrijvingen die nu starten, zullen gebruikt worden voor als definitieve inschrijvingslijst. Omdat de plaatsen zeer beperkt zijn, zullen de eerste 32 inschrijvingen sowieso voorrang krijgen.
  • Je krijgt van ons bericht met de melding welk nummertje je hebt.
  • Is de lijst vol, dan kom je op de reservelijst (maximaal 10 plaatsen). Indien iemand van de lijst hierboven afvalt, dan zal de eerste van de reservelijst zijn plaats kunnen innemen. (We doen er alles aan om deze persoon dan zo snel mogelijk te verwittigen).
  • De vraag naar betaling zal pas rond eind oktober doorgestuurd worden naar de standhouders. We gaan dan ook doorgeven voor wanneer de betaling moet binnen zijn. Betaald = zeker van uw plaats. Niet betaald = geen plaats. Betaling niet binnen op 15/11/2021, geen inschrijving en uw tafel gaat naar de eerste reserve.
  • Door de beperkte plaats (het is helaas maar een relatief kleine zaal), hebben we besloten om deze eerste ruilbeurs voor te behouden voor particuliere verkopers. Moest het toch zijn dat we niet aan een minimaal aantal geraken, willen we overwegen om enkele professionele standhouders toe te laten. Jullie begrijpen ook dat een professionele standhouder niet toekomt met 2 lopende meter. Als we er dan 5 moeten voorzien, dan hebben we maar een 5-tal deelnemers. (Dit is maar ter illustratie, uiteraard).
  • Iedere standhouder schrijft in voor 1 tafel van (80x120 cm) aan de prijs van €10. Iedere standhouder kan een optie nemen voor een extra tafel voor de prijs van €8 meer. Opgelet: enkel mogelijk als er nog tafels vrij zijn en hier geldt ook het principe: de eerst ingeschreven persoon krijgt voorrang.

Tot slot: wij mogen deze zaal gebruiken van de beheerders van het pand "Parochiezaal Hofstade". Wij vragen daarom alle respect met betrekking tot de personen en de gebouwen van deze VZW. Alle gedronken consumpties zorgen voor een extra centje voor de werking van deze VZW. Geniet dus zeker voor, tijdens of na nog van een lekkere frisse pint. Deze mensen zullen er u heel dankbaar voor zijn.

Het formulier en het volledige reglement

Via de knop onderaan kan u zich inschrijven. Het volledige reglement staat ook nog eens vermeld via een link op deze pagina.

Wij hopen jullie allemaal van harte te mogen verwelkomen op onze eerste ruilbeurs. Tot binnenkort!