Gedachtenspinsels voor de volgende maanden

22-11-2020

Jullie hebben het al gemerkt, de laatste dagen is er terug meer activiteit op de blog en de website. Hoe komt het? Het wordt kouder buiten en door Corona hebben we dan ook weeral iets meer tijd voor andere zaken. (En materiaal voor de zolder af te werken is momenteel niet voorhanden).


Denkpistes

Mede daarom ben ik aan het denken gegaan. Ik wil van de blog/website, een iets meer volwaardige site maken. En daarom ben ik op zoek gegaan naar zaken die ik zelf mis en zaken die ik zeker niet wil.

Wat ik er zeker nog bij wens:

 • Een upgrade naar een iets meer professionele website. (Kost geld, dus daarom ook de de donatie-ronde). Ik ga voor deze van €66 per jaar. Dit lijkt me zeker niet te veel. Als er 60 lezers €1 doneren, dan zijn we er al (die laatste €6 betaal ik dan wel uit eigen zak :-) ). Planning voor eind volgend jaar. Als het sneller kan, dan doen we zeker. Deze website loopt tegen zijn limieten aan.
 • Kalender met alle evenement. Deze kan dan aangevuld worden door de lezers. (via het Contactformulier). Ik zoek eerstdaags uit hoe ik een mooie online kalender kan integreren. Planning eerstdaags dus.
 • Ik zou de website misschien kunnen opentrekken naar andere liefhebbers, die zelf geen site hebben, maar die graag ook hun kunnen of verzameling wensen te verzamelen op 1 pagina. Waarom geen virtuele club, waar elk lid bijdraagt aan de inhoud en de eventuele kosten. Afhankelijk van de interesse, zeer snel of nooit...
 • Ik zou heel graag meer interviews wensen te posten. Bent u leverancier, handelaar of knutselaar en zou u graag eens uw verhaal doen... contacteer mij gerust, dit is waarvoor we het doen. Vanaf volgende maand. Idealiter heb ik een aantal interviews klaarliggen en post ik ze wekelijks. Dit kunnen ook vlogs zijn. 
 • Ik start een rubriek: "de leukste club van Vlaanderen". Ik probeer de meeste clubs te contacteren en geef ze de kans om zich hier heel kort voor te stellen (een 5-tal vragen en enkele foto's + contactgegevens). Ik zou dit vanaf volgend jaar willen opstarten, ik begin met de clubs dichtbij en ga zo verder. Later komen misschien zelf de Waalse clubs aan bod. En daarna vermoedelijk Nederland.
 • Maar dit betekent ook meer werk. Interesse om vrijblijvend te helpen? Ook hier: contacteer me gerust. (Zie onderaan, planning... nu, klikken, niet wachten!)
 • Ben je sterk in vlogs maken of een vlotte schrijver... of heb je veel kennis van zaken: welkom!

Wat ik zeker niet wens dat dit wordt:

 • Een commercieel forum of blog. Het is een niet commerciële website, voor en door de liefhebbers. De donaties dienen dus enkel en alleen voor de werking en het onderhoud te garanderen.
 • Alle verwijzingen naar handelaars of andere clubs zijn louter informatief en ik heb daar geen enkele financiële of andere band mee. (Tenzij klant). Dit zal voorlopig ook zo blijven. (Alle voorstellen worden natuurlijk wel bekeken).
 • De website mag geen concurrent worden voor de bestaande fora en websites. Ik wil proberen zoveel mogelijk aanvullend en parallel te werken.
 • ...

"Coming together is the beginning. Keeping together is progress. Working together is success." Henry Ford

Hieronder kan u uw voorstellen of vragen stellen. Ik probeer ze binnen de 48u te beantwoorden.