De ONLINE A5 Diorama wedstrijd!

26-11-2020

Vermits aan beurzen meedoen en wedstrijden op die manier winnen, momenteel niet mogelijk is, zijn er verschillende organistoren die dit online beginnen te doen. Zo ook Bentink Modelspoor.

Een ONLINE A5 Diorama wedstrijd!

De regels zijn simpel:
Het diorama moet de afmeting hebben van een A5je, 21cm bij 14.8 cm zonder uitstekende delen. Schaal en onderwerp zijn vrij te kiezen. De wedstrijd begint op 14 november 2020 en eindigt op 31 januari 2021. U doet mee door uiterlijk op 31 januari 2021 5 foto's te mailen naar A5Dioramawedst@kpnmail.nl

De foto's moeten bevatten:
A) 1 foto van de bovenkant van het diorama met een duidelijk leesbare meetlat om de afmetingen te kunnen controleren,
B) 1 foto van het totaal plaatje van het diorama, deze foto wordt gebruikt bij het online stemmen van de publieksjury
C) 3 detail foto's naar eigen keuzen (bijvoorbeeld close up)


De foto's worden door een onafhankelijke vakjury beoordeeld waarbij er gekeken wordt naar het totaal plaatje waarbij zelfbouw wordt beloond. De winnaars wordt gevraagd een bouwverslag te mailen voorzien van meerdere foto's van de bouw van het A5 Diorama. Na afloop van de wedstrijd volgt er een uitgebreid verslag in de Railhobby dus besteed ook aandacht aan de kwaliteit van uw foto's die u instuurt en die tijdens het bouwen.

Te winnen prijzen:

Vakjury:
1e prijs Bentink Modelspoor cadeaubon van €75,-
2e prijs Bentink Modelspoor cadeaubon van €50,-
3e prijs Bentink Modelspoor cadeaubon van €25,-


Publiekjury:
1e prijs abonnement Railhobby


Neemt u de uitdaging aan?


Aarzel dan zeker niet en schrijf je in voor 31/01/2021. Wij hopen de winnaars hier ook te kunnen feliciteren, met hun overwinning! Succes.