De baan deel 2

Soms moet je wel hulp vragen. Tijdens de lockdown had ik een beetje tijd om te overdenken. En het begon weer meer te kriebelen, dus terug aan het schetsen gegaan... Ik bleef maar vastlopen op bepaalde zaken. Uiteindelijk toch om goede raad gevraagd via het forum. Dit is het resultaat.

Nog even verder getekend. Het begint al meer en meer op de baan te lijken, die ik in het achterhoofd had.

De U vorm op schaal (enkel zal in het echt het linker-been van hier bekeken, een stuk langer zijn dan het rechter... dit kon ik hier niet zo tekenen). Links al het rangeerwerk, rechts zal eerder een ander soort industrie komen. Op het middenstuk een klein station. Ik zoek ergen nog een plaats om de sporen een verdiep te laten...

Vermits de baan in "u" of "j" vorm zal komen, met een brede en smalle kant, ben ik aan het spelen gegaan met SCARM. Vermits het maar een gratis editie is, zonder licentie, kan ik maar beperkt tekenen.