Bij het schrijven van dit welkomsbericht, ben ik zowel blij als opgelucht, maar tevens ook een beetje verdrietig. Blij omdat we er eindelijk na heel veel hard werk, er toch in geslaagd zijn om onze website online te krijgen (helen dikke merci Christophe!), maar tevens toch ook verdrietig omdat ik de start (de originele blog), nu ga moeten loslaten. Als alles goed gaat, wanneer u dit leest, zal de oude website dus niet meer bestaan. Alles werd overgezet naar deze nieuwere, beter werkende en vooral beter uitziende website.

 

Wij hopen van harte dat u hem zo mooi en praktisch vindt als wij dit al vonden bij het bouwen en testen. We gaan er alleszins alles aan doen om hem op een volledig nieuw niveau te krijgen en vooral zo te houden. Deze website blijft toch nog steeds de weerspiegeling van onze virtuele modelspoorclub.

 

Maar ook hier kunnen we ook al vertellen dat we op vooravond staan van een verandering op clubniveau: wat het gaat worden lezen jullie later. Nu zijn we vooral bezig met alles achter de schermen in orde te krijgen.

 

Groei drukt zich niet enkel uit in het aantal leden; ook in wat we als club zoal doen, waar we naar streven en waar we beter in willen doen als voorheen. Voor onze 2de ruilbeurs in Mechelen, willen we toch vooral beter doen als het vorige jaar. Heel voorzichtig kunnen we nu al zeggen dat we mooi op schema liggen. Het aantal beoogde tafels was reeds ruim voor het aflopen van de inschrijvingen overschreden en we beslisten als club dan ook om extra tafels te gaan bijhuren.

 

Zo, rest mij u, beste lezer en vermoedelijk symphatisant, te bedanken voor uw interesse in onze club. We hopen u hier nog vaak te mogen verwelkomen en wie weet ooit live op één van onze evenementen of wie weet zelf als lid.

 

Veel leesplezier, Sven Vandersmissen: trekker en oprichter van VMSC De Locloods, namens het bestuur en de leden van VMSC De Locloods.

 

In de kijker !

 

Sort by

    VMSC Modelspoor Ruilbeurs 2022

    Op 20/11/2022 is het zover! Meer info? Contacteer ons !

    Steun onze club, door correct te meten... in schaal

    Je leest het goed, geen steunkaarten, maar schaallatten. Origineel? Nee, vermoedelijk niet. Handig? Absoluut. En... verkrijgbaar in 2 verschillende schalen! (H0 en N).